Herunder kan du se de betingelser der gælder når du køber artikler eller adgang på vores hjemmeside.
 
Personlige oplysninger
Når du opretter dig som bruger, indsamler Bornholms Tidende oplysninger om dig. Vi beder kun om oplysninger, når du opretter brugeradgang til Bornholms Tidende E-pages. Oplysninger begrænser sig primært til navn, e-mail, adresse og telefonnummer, men kan også være andre baggrundsoplysninger. Oplysningerne bruges til at opnå større viden om vores brugere, så vi løbende kan forbedre vores produkter og ydelser. Samtidig kan vi sende e-mails til din e-mailadresse med links til aktuelle udgivelser eller andre ydelser. Tilmelding til vores tjenester og køb af vores produkter er frivillige, og oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, og adgangen til dine data er begrænset til medarbejdere på Bornholms Tidende og vores leverandører til de ydelser, du har købt og tilmeldt dig.

Brugeradgang
Når du opretter en bruger, sender vi en e-mail til dig med dine brugeroplysninger. I e-mailen kan du se dit brugernavn, som du skal bruge for at logge ind, samt den adgangskode du selvvalgt indtastede. Har du glemt din adgangskode kan du få den tilsendt pr. mail her!

Dit brugernavn og din adgangskode til Bornholms Tidendes internetprodukter må ikke deles med andre end medlemmerne af din husstand. Hvis du deler dit brugernavn og/eller din adgangskode eller på anden måde misbruger Bornholms Tidendes tjenester, forbeholder Bornholms Tidende sig retten til at lukke adgangen til din bruger med øjeblikkelig virkning, ligesom du mister retten til de produkter eller ydelser, du eventuelt tidligere måtte have købt.

Fortrydelsesret
Ved køb af E-pages aviser giver du samtidig samtykke til, at der sker levering med det samme, og du har derfor ikke fortrydelsesret på dine køb.

Betaling
Der kan betales med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB.

Rettigheder
Alt offentliggjort materiale, herunder tekster, artikler, nyheder, fotografier, grafik og andet, stilles til rådighed for visning og læsning. Du må downloade og printe en enkelt kopi af materialet til dit eget eller din husstands brug, jf. ophavsretslovens § 12.

Når der købes en net-adgang til Bornholms Tidende handles der med:

Bornholms Tidende A/S
Nørregade 11-19
3700 Rønne
Tlf: 56 90 30 00
CVR Nr.: 35244115
http://bornholmstidende.dk
E-mail:
webmaster@bornholmstidende.dk